Image
Image

The story

DevilShot: a hell of a ride so far

Want dit duivelse drankje is niet zomaar uit het diepste der aarde komen opborrelen. Tim Kimman, beter bekend als Jebroer had het duiveltje al wat langer op zijn schouder zitten. Met zijn hit Kind van de duivel wist hij direct een enorme schare fans in Nederland, Duitsland, België en de UK te overtuigen van de kracht van zijn duivelse skills. In 2015 zette hij  platenlabel Roq ’N Rolla op en dat groeide met artiesten als Snelle, Bollebof en Russo al snel uit naar een succes. Het aantal ondernemingen blijft groeien en dromen komen uit.

Als kleine jongen kwam Tim altijd al in hetzelfde café en alsof de duvel ermee speelde, kwam dat later te koop. Het was een hels karwei, maar hij nam het café over en doopte het tot Café Het Duiveltje. En zo kwam Tim in contact met FLS Company en werden er samen duivelse plannen gesmeed.

Eerst was het enkel wat ‘onschuldig’ POS-materiaal in de kroeg. Daarna volgden al snel de samenwerking op evenementen en ook op social media waren de twee steeds vaker tot elkaar veroordeeld.

De samenwerking groeide, net als de wens naar een eigen fysiek product. Zo zette Tim in 2021 For The Win; Nutrition op, maar dat smaakte al snel naar meer.

En daarom presenteren Jebroer en FLS Company vanaf nu met trots dit gevaarlijk lekkere drankje, Devilshot! Een alcoholisch shotje alleen voor échte Devils.

Devil Diëgo

Iedereen kent hem wel of heeft hem wel eens op zijn schouder gehad: Devil Diëgo. Hij is degene die je ‘adviseert’ als jij twijfelt om naar huis te gaan. Gewoon niet doen! Lekker nog even blijven en fijn een paar Devil Shotjes met je maten nemen.

Diëgo houdt van feest en gaat altijd als laatste naar huis! Met hem weet je zeker dat je een gevaarlijk gezellige avond hebt in de kroeg, op de dansvloer of aan de bar. Hij daagt je uit om ‘t duiveltje uit het doosje te laten. Ga gewoon lekker los, die wekker verzet Devil Diëgo wel een uurtje voor je.

Image
Image
Image
Image